Samen kun je meer dan alleen

Dit artikel gaat niet direct over Dolstra juristen & adviseurs in zijn algemeenheid, maar over de vraag hoe we met onze dienstverlening in het bijzonder voor onze cliënten van een zo groot mogelijke betekenis kunnen zijn in de meest brede zin van het woord.

Het antwoord op die vraag is: door het niet allemaal alleen te doen. Ons kantoor werkt samen met diverse partners die werk voor ons uitvoeren, die ons adviseren of scherp houden, maar uiteraard nemen wij ook weer werk uit handen van onze partners.

Wat de inhoud van de samenwerking ook is: onze partners hebben stuk voor stuk mooie ondernemingen die ik graag aan u voorstel.

3Z Administraties

Met dit administratiekantoor, opgericht door Jaleesa de Windt-Martina, een zeer kundige financieel analist, werken wij al geruime tijd samen. Jaleesa biedt totaaloplossingen aangaande financiële dienstverlening. Vanwege haar brede kennis vindt haar kantoor voor elke onderneming of particulier de juiste maatwerkoplossing. Ook brengen juridische kwesties in veel gevallen financiële of belastingtechnische vraagstukken met zich mee, waardoor 3Z Administraties voor ons als juridische dienstverlener een waardevolle sparringpartner is.

https://www.3zadministraties.nl/

A2 Legal

A2 Legal is een gevestigde naam als het gaat om juridische dienstverlening op zeer uiteenlopende rechtsgebieden. Inmiddels is Dolstra juristen & adviseurs al enkele jaren aan A2 Legal verbonden. Naast dat A2 Legal een geweldige sparringpartner is gebleken, mochten we al diverse mooie externe opdrachten uitvoeren via deze organisatie.

https://a2legal.nl/

Bezwaartegenverkeersboetes.nl

Een jonge onderneming met kilometers ervaring en nu al een begrip als het gaat om het aanvechten van onterechte verkeersboetes. Doordat bezwaartegenverkeersboetes.nl, opgericht door Indy Rissema, met specialistische kennis van zaken kosteloos in bezwaar en eventueel in beroep bij de rechtbank gaat namens betrokkenen, nemen ze de achterstand van burgers ten opzichte van de overheid weg. In beroepszaken bepleiten de juristen van bezwaartegenverkeersboetes.nl waarom er onterecht een verkeersboete is opgelegd. Boudewijn Dolstra treedt als jurist namens dit kantoor op in zulk soort zaken. Meestal betreffen dit zittingen bij de rechtbank in Zeeland, Brabant of Limburg. Wilt u een verkeersboete aanvechten? Dien deze dan online in via onderstaande link.

https://www.bezwaartegenverkeersboetes.nl/

Provisioned

Provisioned B.V. biedt training en consultancy op het gebied van IT. Dit doet het bedrijf onder andere door moderne IT-oplossingen in te zetten die bedrijfssuccessen vergroten. Aangezien ‘digitaal werken’ aan de orde van de dag is, vraagt dit ook flexibiliteit van de juridische branche. De trainingen en consultancy van Provisioned helpen ons hierbij. Tevens vragen juridische oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van AVG en privacy tegelijkertijd naar een passende IT-oplossing. Om die vertaalslag mogelijk te maken, is de samenwerking tussen Provisioned B.V. en Dolstra juristen & adviseurs zo waardevol gebleken.

https://www.provisioned.nl/

Rijken Gerechtsdeurwaarders

Dit deurwaarderskantoor uit ’s-Hertogenbosch is anno 2022 maar liefst 49 jaar actief. Carla Rijken leerde ik al tijdens mijn opleiding kennen vanwege de interessante gastcolleges die ze daar gaf. Bij de start van mijn eigen praktijk heb ik me vanaf het begin altijd tot haar kantoor gewend vanwege de toegankelijkheid, deskundigheid en het kordate handelen van Rijken Gerechtsdeurwaarders. Het deurwaarders- en incassokantoor richt zich op het innen van vorderingen voor schuldeisers. Voor een veelzijdig kantoor, zoals Rijken, is deze omschrijving eigenlijk veel te kort, dus neemt u gerust een kijkje op de website via de link hieronder. Dolstra juristen & adviseurs maakt voornamelijk gebruik van de diensten van Rijken als het gaat om het uitbrengen van exploten, zoals een dagvaarding of vonnis. Ook winnen we wel eens advies in, met name aangaande processuele onderwerpen.

https://www.rijkendeurwaarders.nl/

SterkFit

SterkFit staat voor gezond advies. Naast het uitvoeren van inhoudelijk juridisch werk, oefen ik een juridische praktijk uit. Dit laatste betekent dat ik ondernemer ben en om als ondernemer cliënten op een ‘gezonde’ manier bij te staan en te kunnen adviseren, is onze samenwerking met SterkFit zo belangrijk. SterkFit is uniek vanwege maatwerkoplossingen voor particulieren en bedrijven op het gebied van voeding en beweging. Door de intensieve coaching van SterkFit door middel van een persoonlijk begeleidingsplan houden we onszelf en onze onderneming letterlijk en figuurlijk gezond.

https://sterkfit.nl/

Meer weten?

Op www.dolstrajuristen.nl staan al onze partners met een link naar hun website vermeld. Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe, interessante partners. Neemt u dus ook daarvoor gerust contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en kom eens langs op ons kantoor in Uden, want samen kun je meer dan alleen.