Hopelijk tot snel in Uden!

Ruim vijf jaar was ons kantoor, Dolstra juristen & adviseurs, gevestigd te Gemonde, vlakbij ’s-Hertogenbosch.

Op een gegeven moment werd het tijd voor een kantoor op een centralere locatie en het liefst ook in een mooie, inspirerende omgeving. Niet te vergeten: het kantoor MOEST én ZOU in Brabant blijven.

Nieuwe adresgegevens

Bovengenoemde elementen kwamen spontaan samen tijdens een bezoek aan De Ideeënfabriek in Uden (hierna: De Fabriek). Uden is een van de zes kernen van de gemeente Maashorst. De Fabriek is een prachtig pand waar veel ondernemers hun zakelijk thuis hebben gevonden. Zo ook wij, sinds 1 februari 2022. En daar zijn we ontzettend blij mee en trots op! Door alle service van De Fabriek zijn we in staat onze clientèle nóg beter te bedienen.

Met ingang van 1 februari 2022 zijn onze adres- en contactgegevens als volgt:

Vestigingsadres: Correspondentieadres:
Liessentstraat 9a Postbus 297
5405 AH Uden 5400 AG Uden

Onze overige contactgegevens, alsmede openingstijden, zijn ongewijzigd.

Kom snel op de koffie!

Uiteraard nodigen we u graag uit op ons nieuwe kantoor in Uden. Schroom dus niet en neem contact met ons op via bovengenoemde gegevens, bel naar 085 007 20 20 óf stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor het maken van een afspraak.

Gratis spreekuur

Wilt u langskomen en ook een juridische vraag voorleggen? Speciaal daarvoor houden we in Uden elke maandag een gratis spreekuur. Spreekuren worden gehouden in de middag, maar u kunt ook na werktijd in de avond vrijblijvend bij ons terecht. Maak daarvoor altijd een afspraak via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., geef kort het onderwerp weer en dan plannen we met u een gewenst tijdstip in.

Overige informatie

Indien u meer wilt weten over ons bedrijf, kijk dan vooral op www.dolstrajuristen.nl en hopelijk tot snel op ons kantoor in Uden!